Onsdag

Sitter och chattar med Linda på msn nu. Jag måste snart börja fixa mig, för jag ska till ansgars ikväll :) Det kommer bli jätteroligt som vanligt då. Träffa alla roliga människor och allt annat roligt som vi hittar på :)

Vad ska alla andra göra?
KOMMENTERA!


En Gratis Fotobok



Just nu har Fujifilm ett jättebra erbjudande nu så lyssna noga nu! Om man skriver minst 100 ord om fotoboken i sin blogg så kan man få en gratis! Enkelt eller hur. Det är en perfekt present att ge bort eller om man nu vill behålla den själv kan man ju göra den bok om någon som betyder mycket för en eller om en fin upplevelse man varit med om.



Jag tycker iallafall att fotoboken verkar som en jättebra idé, tänk vad härligt att sitta och bläddra i en bok med bilder som bara påminner om en underbar tid eller tänk att kunna vissa sina barnbarn bilderna sedan :) Det skulle ju vara jättekul. Köp dig en egen HÄR eller ansök om att för göra som jag och få en gratis HÄR

Stallet

Hejsan på er! Hur mår ni? Själv mår jag hur bra som helst :)

Idag efter skolan hängde Linda med mig hem. Vi fikade snabbt och sedan kastade jag på mig mina ridkläder och åkte till stallet. Vi red ut i skogen, för det var jättefint väder och hur varmt som helst :) Vi red lite i paddoken också :) Just det, jag måste ju tala om för er vilken häs jag red, haha. Jag red Vision en jättesnäll häst som är lätt att hantera ;) När vi kom hem gick vi en liten promenad med Linus. Nu sitter jag här och väntar på att idol ska börja... oj det börjar ju nu :)



Ni får ha en forsatt trevlig kväll, så hörs vi ♥

Måndag

Idag har jag varit i skolan och det var väl som vanligt. Ibland hatar jag verkligen skolan...! Imon har vi två prov och ett test! Måste man alltid lägga alla prov samma dag?
Hoppas ni får en trevlig förmiddag iallafall, för det kommer jag inte att ha! Det blir ju att plugga hela kvällen :(


Stan :)

Har precis varit inne i stan och fikat med Linda på espresso house :) Älskar deras chokladbollar! Kickade även lite i stan och var inne på monki, en ny affär med otroligt snygga kläder, me like!


RSS 2.0