Stan

Idag har jag varit inne i stan med Linda. Vi hade jätteroligt och guuud vad jag har saknat dig....! <3 Jag hittade jättemycket fint & billigt! Jag köpte ett halsband, ett puder, ett solpuder och en sminkborste :) Linda köpte lite presenter till sin mamma som fyller år om bara några dagar. Hoppas hon blir glad, vilket hon lär bli, hihi :) Vi åt en jättegod buffe på shang hai (eller hur det stavas?)  Tack för en jätterolig dag med dig :)


Kram Linda ♥


Läcker leopad


I höst är det leopadmönstade byxor, toppar och skor som gäller. Låt dig inspereras!
De här fräcka pumpsen kommer från Bianco, kostar 400kr.


Stan

Hejsan på er :)

Vaknade runt tio tiden, gick upp och åt  frukost och kollade på sex and the city, I love it! Vid ett tiden kom Fanny så vi cyklade in till stan. Vi gick runt och kollade och efter några timmar var mina ben helt slut så vi bestämmde oss för att ta en fika på espresso house. Jag köpte en kanellbulle och mineralvatten. Kanellbullen var verkligen STOR och guuud vad mätt jag blev! Det var länge sen jag skrattde så mycket som jag har gjort idag.

Kram Linda ♥

Höstnytt från H&M








Jag har plockat ut några av mina favoriter från höstkollektion 09.


God förmiddag :)

God förmiddag alla fantastiska bloggläsare. Vet ni en sak? Ni är guld värda ♥

Vaknade för en timme sedan, har bara tittat på tv och ätit frukost än så länge. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Eller jo en sak vet jag ju. Jag ska ut och gå en långpromenad med Linus om en stund. Skööönt...

Vi hörs senare. Ha det bra så länge

Öland

Nu har jag kommit hem från Öland, där jag spenderat tre fantastiska dagar tillsammans med Elin och hennes familj :) Jag längtar redan tillbaka och kommer sakna er något ernomt. Hoppas vi snart ses igen <3

Efter en fyra timmars lång bliresa var vi äntligen framme på Öland :) Ann & Elin hade gjort en jättegod middag åt oss :) Lassange..mums! Sen packade vi upp alla våra saker och fixade till oss inför kvällen, för vid sex tiden kom Mats och Maria på besök, några klasskompisar till våra mammor. Så då blev det lite fest. Vi grillade & kollade på film :)

Nästa dag åkte vi till Borgholm, där vi tittade på borgholms slott och fikade ute i det fira :) Sen åkte vi vidare in till stan där vi köpte glass på ett mysigt glasscafe' och kollade runt lite i stan. På kvällen hade vi myskväll. Vi spelade spel och åt massor med godis ;)

Hoppas ni har haft det lika trevligt som jag har haft det. Nu får vi bara hoppas att vädret bli bättre, så man kan sol & bada. För det är är väl det man ska göra på sommaren inte sant? Här kommer lite bilder från härliga Öland :)





 Kram Linda ♥

Göteborg

Hejsan alla trogna bloggläsare ♥

Idag har jag ägnat dagen i härliga Göteborg. Jag har nämligen varit på Liseberg med familjen. Vi hade jätteroligt, men det var jättemycket folk och låååånga köer till de flesta karusellerna. Vi var självklart inne på Gasten. Dagens höjdpunkt!





Kram Linda ♥


Shopping i Ullared :)

Idag har jag varit på Ge-kås med mamma. Vi kom fram vi elva tiden och eftersom att det regnade så visste vi att det skulle vara mycket folk, men inte så mycket....! Alla pakeringar var fulla och det var lång kö :( Men när vi till sist kom in så shoppade vi loss ordentligt. Jag köpte mest kläder & smink. Hoppas ni har haft en lika trevlig dag som mig ;) 

Kram Linda ♥

Båstad

Jag har tyvärr inte hunnit blogga på ett tag nu. Jag har nämligen varit hos min kusin Bella hela veckan :) Vi har haft jätteskoj ihop. Vi har varit i Båstad och solat och badat massor. Det var fullt med folk där, för det är herrans tennisvecka nu och så var tidningen "Klick" där och delade ut saker. Jag köpte en goodiebag för 20kr, riktigt billigt om man tänker efter.  Jag fick nämligen en mascara värd 175kr, tre tidningar (Aftonbladet, Sofis Mode, Klick), lite smågodis och en värdecheck på JC (100kr). På onsdagen kom min andra kusin Sandra också, hade inte träffat henne på länge nu så det var kul att träffa henne :)
 
Tack för en underbar vecka med er tjejer ♥

  

Kram Linda ♥

I.d Bare Minerals

Jag har köpt ett startpaket från I.d. Bare Mineral som kostar 995kr. Jag fick med en primer, två foundation, ett solpuder och tre borstar. I.d. Bare Mineral innhåller 100% naturliga ämnen som är bra för hyn. Jag kan verkligen rekommendera er att pröva I.d.'s proukter om ni inte har gjort det, för det är värt varenda krona. Ett plus för att sminket inte är testat på djur!



Rix Fm festival ;)

Igår var jag och mina kusiner i Båstad. Dagen ägnade vi åt att sola och bada på stranden :) 
Precis när vi fixat till oss inför kvällen så börjar det såklart spöregna så sminket bara rinner, haha vilken tur man ha ;) Kvällen blev i alla fall lyckad till slut. Efter Rix Fm tog vi ett kvällsdopp i bara underkläderna. Det var jättevarmt och skööönt :)
På väg till bilen möter vi Arash...! Han börjar prata med oss och vi bara står där helt stumma och får inte fram ett ord.

Här kommer lite bilder från kvällen...

Velvet 


Måns Zelmerlöw


E.M.D <3

Tack för en underbar dag/kväll med er 

Kuisinvitamin <3

Igår träffade jag mina kusiner från Malmö, vilket var mycket trevligt :) Vi åkte till deras sommarstuga i Menlösa där vi åt tacos. Sen åkte vi till Båstad för att kolla på tennisveckan och allt folk ;) Vi gick runt och så skämde vi ut oss haha =P Vi skulle provsmaka en ny dricka utan socker och killen som stod där och delade ut de var typ färgblind. Haha...

Bella: Jag vill smaka den oranga.
Killen: Men den är ju gul!
Bella: Nej den är orange...?

Haha jag börja flabba så jag höll på att dö.

Självklart badade vi också ;)

Tack för en helt underbar dag med dig Bella ♥

Nyheter från H&M





















Var inne på h&m.se och titta vilka sötsaker jag hittade ;) VILL HA!

Vitamin care ;)

Varit på eurostop med mamma och köpt nya skor, vilket verkligen behövdes! Därefter åkte vi in till stan en snabbis och där köpte jag den supergoda vitamindrycken care, som hjälper till att bygga upp kroppens celler och är även bra för hyn, håret och naglarna. (Finns att köpas på apoteket.) Riktigt svalkande i värmen! ;)

Ha det bäst ♥


Äntligen...

Nu har Amanda och Isabell äntligen kommit till halmstad, efter en fem timmars lång bilresa :D Ska iväg till glasskiosken och träffa de nu.

Ut och njut av sommaren & det härliga vädret :)

Dagen med stort D

Idag är det inte vilken dag som helst för idag kommer världens bästa Amanda till lilla Halmstad :) Och jag ska äntligen få träffa Isabell <3 Jag hoppas verkligen att vädret håller i sig så vi kan sola och bada. För det är väl det man gör på sommaren eller hur? :) Vi kommer ha en underbar sommar tillsammans, det kan jag lova. Jag vill bara att ni ska veta att ni betyder allt för mig och att jag älskar er ♥



Jag hoppas även att alla andra får en underbar sommar ♥


Stan :)

Hejsan på er :)
Kom precis hem från stan, cyklade in och kollade runt lite. Jag hittade två jättefina tröjor inne på H&M som jag så gärna ville ha, men själv klart fanns de inte i min storlek. Men det skulle troligen komma in fler under veckan, så nu får jag hoppas att det gör det :) Nu ska jag äta glass med jordgubbar, MUMS!



Ha en fortsatt trevlig kväll ♥


My sweetheart ♥

Min älskade hund, betyder otroligt mycket för mig. Jag kan inte med ord beskriva min kärlek till honom.
Jag kommer alltid att kunna lita på honom och jag vet även att han aldrig kommer svika mig. Han finns där alltid för mig när jag behöver honom som mest. Det finns ingen som kan ersätta honom. 
Jag skulle inte kunna leva utan dig, min älskling ♥

Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig ♥



















RSS 2.0