Filmkväll med dom bästa ♥

Ikväll blir det filmkväll med dom bästa ♥ Vi ska titta på i taket lyser stjärnorna. Det är den bästa, men samtidigt den mest gripande filmen jag någonsin sett (A) Jag har sett den kanske fem gånger men varje gång är den lika sorglig i slutet. Jag har läst boken också, men det var för ganska länge sedan. Jag kom ihåg att jag absolut inte ville sluta läsa, jag kunde läsa den flera timmar i streck! Jag säger bara en sak - LÄS BOKEN & SE FILMEN!

jag älskar er ♥


Stallet ♥

Kom precis hem från skolan.  nu måste jag snabba mig att äta, för jag ska iväg till stallet och rida om en liten stund :) Hoppas vi inte ska rida ut, för jag känner på mig att det kommer att börja regna :/



Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag ♥


h e l g e n ♥

Kom precis hem från Gullbarnstorp, var där och tittade när brosan spelade fotboll. Fy fasen vad kallt det var...!
Linda följde med mig hem igår efter konfaträffen och sov här :) Vi bakade kladdkaka, tittade på idol och  massa annat roligt :) Idag har vi varit på öppet hus på praktiska gymnasiet och aspero. Det var väl helt okej, fick svar på många frågor och så. Sen åkte vi till badhuset en stund. Himla skönt när det är dåligt väder och man inte kan hitta på mycket annat. Ikväll blir det filmkväll :) Vad ska alla andra hitta på?

Puss & kram ♥
KOMMENTERA!

RSS 2.0